Tag: chainsaw man anime

Manga Chainsaw Man do të rikthehet në korrik me Part 2
Manga e Chainsaw Man nisi gjatë dhjetor të 2018 dhe që prej asaj kohe kjo seri fitoi një popullaritet goxha të madh. Me një anime që do të vijë së shpejti, autori Tatsuki Fujimoto ka njoftuar se Part 2 i…