Duhet ta dëgjoni patjetër këtë version të këngës së Dragon Ball
Dragon Ball ka një këngë tjetër hyrëse, por Hironobu Kageyama sapo solli versionin e tij të "Cha-La Head-Cha-la". Artisti si të gjithë ne është duke qëndruar në shtëpi për të parandaluar përhapjen e coronavirus, por falë mrekullive të teknologjisë, ka…
Hyrja e Dragon Ball Z: Kakarot inspirohet nga anime Dragon Ball Z
CHA-LA! HEAD-CHA-LA! Dragon Ball Z: Kakarot do të mbulojë të gjithë historinë e Dragon Ball Z, duke nisur nga Saiyan Saga e duke kaluar tek Buu, kur loja të lançohet për PS4, Xbox One dhe PC në 17 janar 2020.…