Tag: ceo

CEO i Riot Games paditet për ngacmim seksual
Muajin që lamë pas, ish punonjësja e Riot Games Sharon O'Donnell ngriti një padi për ngacmim seksual kundër kompanisë dhe CEO Nicolo Laurent. Përpara se të pushohej në korrik të 2020, O'Donnell ishte asistentja e Laurent. Padia thotë se nëde…
“Çdo gjë është shitur,” thotë CEO i PS5
Lançimi i PS5 është hasur me një sukses financiar të paparë. Me konsolën që është shpërndarë shpejt në pika të ndryshme shitjeje, është bërë shumë më e vështirë për konsumatorët, që të arrijnë ta gjejnë atë. Së fundmi është bërë…
Ky exploit i GTA Online u lejon të ruani veshjet e CEO
Ky truk i lehtë i lejon lojtarët e GTA Online të mbajnë veshjet e tyre të CEO të ruajtura në GTA Online edhe pasi kanë dalë në pension nga organizata e tyre brenda në lojë. Lojtarët e GTA Online kanë…
PewDiePie sfidon Elon Musk që të krijojë një raketë Space X me Rick & Morty
Felix 'PewDiePie' Kjellbergi njohur ndryshe si mbreti i YouTube, sfidoi CEO e Tesla, Elon Musk, që të krijonte një raketë me tematikën e Rick and Morty. Suedezi do që miliarderi ti çojë memet në një nivel tjetër. PewDiePie ka qenë…
CEO e Activision dhe EA janë në listën e më të mbipaguarve në SHBA
Paga e tyre është sa 300-fishi i punonjësit mesatar Bobby Kotick i Activision dhe Andrew Wilson i EA janë në listën e njerëzve më të mbipaguar në SHBA, sipas As You Sow. Kjo e fundit llogarit të dhëna si paga…