Celeste dhe Inside do të jenë falas në Epic Games Store këtë javë
Dy perla indie vijnë për ju falas. Sado që të dyja në thelb janë për të vrapurit dhe të kërcyerit, Celeste dhe Inside kanë shumë pak të përbashkëta. E vetmja e përbashkët që do të thonim ne në fakt është…