Merrni falas sot Playstation Plus Celebration Pack në Fortnite
Janë zbuluar cosmetics që mund të merren falas nga çdo lojtar i Fortnite me PlayStation Plus Ditën e djeshme janë zbuluar emrat dhe rarity, së bashku me një datë lançimi të PlayStation Plus Celebration Pack në Fortnite. Një celebration pack…