Tag: cee

X Team shpallet fitues i CEE Champions 2022
CEE Champions është një tournament i përvitshëm në lojën e Counter-Strike: Global Offensive i cili përfshin rajonin e Evropës qendrore dhe Ballkanin. Dhe fituesi i këtij viti është një prej ekipeve pjesëmarrëse nga Kosova. Fituesi i këtij viti për CEE…
SKUAK Gaming formon një ekip të ri në CS:GO
SKUAK Gaming është një ndër ekipet më të njohura shqiptare në CS:GO e cila ka marrë pjesë në shumë kompeticione si Gjirafa50 Masters League dhe më shumë. Së fundmi, ky ekip ka kryer ndryshime në roster e saj. SKUAK Gaming…