Tag: CDPR

Cyberpunk 2077 dhe Witcher 3 next-gen editions mund të mos dalin në 2021
Kur bëhet fjalë për CD Project Red, ju e dini për çfarë do flitet... Vonesat e lojërave! CD Projekt Red aktualisht është i zënë me shumë gjëra, por përparësia e tyre më e madhe tani, kuptohet, është Cyberpunk 2077. Kohët…
CDPR nuk ka një datë se kur Cyberpunk 2077 do të kthehet në PlayStation Store
CD Projekt RED nuk mund të ofrojë një datë për kohën kur RPG e saj me probleme, Cyberpunk 2077 do të kthehet në PlayStation Store. Titulli hi-tech, u hoq nga platforma PSN nga Sony pas problemeve që shfaqi loja, duke…