Tag: cdl

Si të merrni akses beta falas për Modern Warfare 2?
Call of Duty: Modern Warfare 2 do të lançohet në tetor të këtij viti dhe një testimin beta pritet të zhvillohet së shpejti. Ju mund të merrni akses duke e bërë lojën pre-order por tashmë ju keni mundësinë që të…
Call of Duty League dhe Overwatch League do të luhen online
Ndeshjet do të vazhdojnë të transmetohen online Call of Duty League do të kalojë në një format të ri pas pandemisë së coronavirus. Në një deklaratë, liga tha se ndeshjet e ardhshme do të luhen online në vend që të…