Tag: cd projekt

Një DLC e re për The Witcher 3 do të vijë së shpejti
The Witcher 3: Wild Hunt është një prej lojërave më të mira RPG dhe së fundmi është bërë me dije se një DLC e re do të vijë për lojën së shpejti. Në vitin 2021, CD Projekt Red njoftoi se…
Patch i Cyberpunk përmban skedarë misioni që nuk janë lëshuar
Patch 1.2 për Cyberpunk 2077 thuhet se përmban skedarët e detyrave të një DLC që nuk është lëshuar ende. Sipas raportit, një minator i të dhënave gjeti skedarë për misionin e parë në zonën e Pacifica të Night City. Sipas…
Po bëhen spekulime për The Witcher 4 dhe Cyberpunk 2
Mendohet se CD Projekt Red synon të bëjë një vazhdim të lojërave të saj shumë të suksesshme RPG. Studioja planifikon të fillojë "zhvillimin paralel triple-A" në 2022, sipas një raporti të ri të strategjisë së biznesit dhe zhvilluesit po përqendrojnë…
CD Projekt ka vendosur të rishikojë multiplayer-in e Cyberpunk 2077
Në një video të përditësimit të strategjive të postuar sot, CD Projekt tha se po ndryshon rrjedhën për modën multiplayer. Në një video të përditësimit të strategjive të lëshuar sot, CD Projekt tha se ka "vendosur të rishikojë" planet e…
CD Projekt RED publikon Patch-in 1.2 për Cyberpunk 2077
CD Projekt RED publikon update-in të dytë më të madh për Cyberpunk 2077. Patch-i 1.2 - I cili është tani live për PC, PS4, Xbox One është update-i i dytë më madh që nga publikimi i lojës në Dhjetor. I…
Cyberpunk 2077: Ndryshimet që sjell Patch 1.2
Pas lançimit problematik të Cyberpunk 2077, zhvilluesi CD Projekt Red ka vendosur të rregullojë lojën e saj më të fundit RPG. Para 3 ditësh është njoftuar një listë ndryshimesh që vijnë në update-in tjetër. Patch 1.2 do të trajtojë disa…
Update i fundit i Cyberpunk 2077 nis punën për rregullimin e lojës
CD Projekt sjell patch 1.1 për Cyberpunk 2077 Cyberpunk 2077 më në fund ka sjellë patch 1.1 i cili është tashmë live më PC në konsolat e Xbox dhe PlayStation dhe gjithashtu edhe në Stadia. Ky patch ka sjellë një…
Pavarësisht problemeve që ka patur, Cyberpunk 2077 arrin rekorde shitjesh
Cyberpunk 2077 ka arritur një numër të lartë shitjesh, por a do të arrijë kjo gjë të vazhdojë edhe në të ardhme? Cyberpunk 2077 ishte një nga lojërat më të shumëpritura të këtij viti e cila e shtyu disa herë…