Lojtarët e EVE Online kërcënojnë se do lënë lojën pas vendimit të fundit të zhvilluesit
Pas ndryshimeve të mëdha në mekanikat e saj, krijuesi i EVE Online, CCP Games njoftoi planet e tij për të ndryshuar local chat për të gjithë hapësirën null-sec. Ky vendim vjen pas sulmeve të papritura të NPC javën e shkuar,…
Një pushtim alienësh vjen në expansion-in e fundit të EVE Online
Forcat aliene kanë pushtuar EVE Online dhe lojtarët anë e mbanë botës po përpiqen ti rezistojnë. Në expansion-in e fundit të EVE, një rracë e humbur njerëzish e njohur si Triglavians kanë ardhur në kontakt me muret e realitetit dhe…