Një teaser i GTA 6 është fshehur brenda trailerit të Cayo Perico heist
Fansat e Grand Theft Auto Online kanë zbuluar mundësinë e një teaser-i të fshehur të GTA 6 brenda trailerit të ri për heist-in e lojës. Cayo Perico heist mori së fundmi një trailer në YouTube me titullin “surveil.exe.” Në të,…
Cayo Perico Heist, misioni më i madh deri më tani në GTA Online, do të vijë në 15 dhjetor
Mund ta luani këtë heist solo për herë të parë. Muajin e ardhshëm, Cayo Perico Heist do të vijë në GTA Online. E përshkruar si "paketa më e madhe, e guximshme dhe me më shumë aksion" e shtuar ndonjëherë në…