Tag: caves & cliffs

Pse po tërhiqet PewDiePie nga YouTube?
Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg po merr një ndërprerje të shkurtër nga YouTube. 31-vjeçari zbuloi arsyen e pushimit të tij për shikuesit, dhe është mjaft i këndshëm. Pasi u bashkua në YouTube në vitin 2010, PewDiePie ka postuar një video të re…
Snapshot i parë i Caves and Cliffs është live në Minecraft
Më në fund snapshot i parë i Caves and Cliffs është live dhe do të sjellë disa nga vecoritë e update të ri Më në fund update më i fundit i cili do të vijë nga Miecraft është live për…
Gjithçka çfarë duhet të dini rreth update të fundit që do të vijë në Minecraft
Update i ri “Caves And Cliffs” do të sjellë ndryshime të mëdha dhe shumë gjëra të reja në Minecraft Gjatë Minecraft Live, një event i cili zhvillohet cdo vit dhe ku Mojang zbulon planet dhe update që ka në plan…