Tag: Cave Story+

Loja falas nga Epic për ketë javë është Cave Story+
Ketë javë Epic na dhuron falas lojën Cave Story+ Epic ka vendosur që ketë javë të na japë falas lojën Cave Story+ e cila është një lojë klasike indie platform nga Daisuke Amaya. Ju mund ta merrni lojën tani dhe…
Kjo është loja e ardhshme falas në Epic Games Store
Nëse drejtoheni për në Epic Games Store për të marrë lojën falas të kësaj jave, do të mund të shikoni se çfarë do të vijë falas javën e ardhshme. Bëhet fjalë për Cave Story+, loja klasike indie nga studioja Daisuke…