Sfera misterioze e Fortnite mund të shkatërrojë gjithë ishullin
A mund të sjellë kjo shkatërrimin që mungoi në Cattus Doggus? Të shtunën që lamë pas, në Fortnite u bë përballja epike mes robotit dhe përbindëshit gjigand në Fortnite. Dy krijesat u zunë në një event masiv të Fortnite, duke…