Tag: cate blanchett

Kevin Hart i bashkohet kastit të Borderlands
Kevin Hart do i bashkohet Cate Blanchett në filmin e ardhshëm të Borderlands. Kjo sipas një raportimi nga Hollywood Reporter, që tha se ylli i Jumanji ka firmosur një marrëveshje për të luajtur rolin e ish usharit të Atlas, Rolad.…
Cate Blanchett konfirmohet për filmin e Borderlands
Më herët gjatë këtij muaji po qarkullonin disa thashetheme që Cate Blanchett ishte në bisedime për tu shfaqur në filmin e Borderlands dhe tani Lionsgate e ka bërë zyrtare. Thashethemi ishte i vërtetë, bisedimet dolën me sukses dhe Cate Blanchett…