fbpx
Tre muaj më vonë, Cataclysm i Anthem është live
Thonë që më mirë vonë se kurrë, por kjo është thjesht shumë vonë. Në këtë pikë mund të themi me bindje të plotë se lançimi i Anthem nuk shkoi fare sipas planit. Loja doli në fillim dhe më shumë hapi…