Tag: Casino Adversary modes

Update-i javor i GTA Online shton rewards shtesë për Casino Adversary modes
Është sërish ajo periudhë e javës kur fansat shohin se cilat janë të rejat e update-it javor. Përtej ujeve të zakonshme dhe të mirave të tjera që sjell zakonisht update-i, ka rewards ekstra për Diamond Casino dhe Gunrunning missions. Siç…