Tag: cashmeow

Ky streamer sulmohet fizikisht live në Twitch
Streameri i Twitch CashMeow është i njohur për broadcast-et e tij në IRL. Së fundmi ai vendosi të bëjë stream një udhëtim në Tokio, Japoni dhe gjërat u bënë të dhunshme gjatë një live stream atje. CashMeow po filmonte veten…