CS:GO do të ketë Cash Cups njësoj si Fortnite
ESEA do të sjellë Cash Cups për NA dhe EU në CS:GO ESEA ka sjellë në CS:GO Cash Cups, duke i mundësuar lojtarëve të luajnë në ekipe 5v5 për një prize pool prej $16,000 çdo muaj në dy servera: NA…
Tfue has një glitch të çuditshëm të sniper në Fortnite
Tfue është një nga streamer-at më të mëdhenj në Twitch dhe ka qenë prej kohësh, që pasi Ninja dhe shroud u larguan për në Mixer. Kjo do të thotë që sa herë që ai vëren një problem në Fortnite, është…