Bonuset e FIFA 21 pre-order: FUT Ambassador, Career Mode etj
FIFA 21, është tashmë e disponueshme për tu bërë pre-order, por ka disa bonuse dhe shpërblime, që i kanë shkaktuar lojtarët të kenë disa dyshime. Lexoni më poshtë se çfarë janë ato dhe se çfarë do të nënkuptojnë për Ultimate…