EA SPORTS shton icons të FIFA 20 në kick off & career mode
Ikonat e FIFA Ultimate Team tashmë mund t'i luani në kick off dhe career mode, duke përfshirë yje legjendarë si Pelé, Zinedine Zidane, Ruud Gullit, Ronaldo, dhe më shumë EA konfirmoi përmes Twitter se ata po shtonin legjendat ikonike në…
Career mode e Dirt 5 mbart mbi 130 evente
Dirt 5 dukej fantastike kur bëri zbulimin e saj të parë në muajin maj, duke treguar si do të dukeshin pamjet në gjeneratën e ardhshme dhe gjithashtu duke shpalosur një soundtrack shumë fiksues. Tani zhvilluesi Codemasters ka dhënë detaje të…
Career Mode e FIFA 20 nuk është pritur aspak mirë nga fansat
#FixCareerMode është një prej hashtags më popullorë në Twitter Pasi u lançua më herët nëpërmjet EA Access dhe Origin Access, FIFA 20 më në fund u lançua zyrtarisht në mbarë botën. Shtimi i Volta në lojë dhe ndryshimi i fizikave…
Zbulohen ndryshimet e detajuara për Career Mode të FIFA 20
Sot EA zbuloi ndryshimet dhe detajet e para rreth Career Mode në FIFA 20, që këtë vit, ndryshe nga vitet e tjera, do të marrë më shumë vëmendje. Kjo besojmë do i bëjë fansat e lojës përgjatë gjithë platformave të…
FIFA 19: Career Mode dhe Pro Clubs do të qëndrojnë njësoj
Modalitetet e tjera do të ndryshojnë. EA Sports do të fokusohet këtë vit në zhvillimin e Kick Off, The Journey dhe Ultimate Team. Megjithatë, siç thuhet, 'Career mode' dhe 'Pro Clubs' do të mbeten njësoj. Gjëja e vetme që do…