Samsung shtyn kufijtë e inovacionit, bashkëpunon me Cara Delevigne për t’i çuar përdoruesit në hapësirë
Synimi më i fundit teknologjik i Samsung, është i jashtëzakonshëm: të dërgojë Cara Delevingne në një mision ndërgalaktik Samsung Electronics njoftoi sot një mision të guximshëm dhe të jashtëzakonshëm, të lëshojë Galaxy S10 5G në atmosferë për t'i dhënë konsumatorëve…