Tag: Car Meet

GTA Online sjell një update të madh në lojë
GTA Online po merr një përditësim të ri të quajtur Los Santos Tuners. Përditësimi do të jetë i disponueshëm në 20 korrik, me karakteristika të reja që kanë të bëjnë me misione dhe gara me bazë Tuner dhe prezanton një…