Tag: Capcom’s 1985 arcade

Ghosts’n Goblins Resurrection do të lançohet në 1 Qershor
Ghosts 'n Goblins Resurrection po përgatitet të sjellë të rejat e saj në shumë platforma në qershor, kur edicioni i ri Capcom's 1985 arcade do të vijë duke u publikuar në PS4, PC dhe Xbox One. Ghosts'n Goblins Resurrection është…