Tag: cancel culture

Facebook mund të ketë faj për trafikim seksual në platformë
Gjykata Supreme e Teksasit vendosi gjatë të premtes se Facebook mund të jetë përgjegjës nëse trafikantët e seksit përdorin platformën për të shënjestruar fëmijët. Gjykata e shtetit vendosi që Facebook nuk është një tokë e askujt pa ligj dhe mund…