Tag: campers

Vetë Call of Duty po shan campers në lojën e tyre
Call Of Duty më në fund, zyrtarisht ka marrë një qëndrim ndaj kampistave- dhe nuk është përmbajtur. Kampistët, siç jemi të sigurt që e dini, janë llojet e lojtarëve që zakonisht do të rrëmbejnë një armë të mirë me rreze…
TimThetatman përdor helikopter në Warzone për të vrarë campers
Një përgjigje e përshtatshme për campers Timthetatman ka pasur mjaft campers në Call of Duty: Warzone. Streamer-i dhe skuadra e tij nisën një sulm me helikopter në një ekip armik që po bënte camp në kullën e kontrollit të aeroportit…