fbpx

Tag: campaign

Battlefield 6 mund të jetë një “remake” me një campaign revolucionar
Zbulimi i lojës FPS të shumëpërfolur Battlefield 6 mund të jetë vetem disa javë larg. Sëbashku me të , më shumë aludime kanë filluar të ngrihen për shooter-in e EA dhe DICE. Shumë nga këto leaks do të rezultojnë të…
Një data miner zbuloi se MW2 Remastered campaign do të vijë së shpejti
Një data miner i Call of Duty ka parashikuar një shtesë interesante të ekskluzivitetit që mund të dalë së shpejti Okami13_ tha se campaign i Modern Warfare 2 Remastered do të vijë së shpejti. Data miner-i përmendi gjithashtu se hartat…
Ja sa kohë ju duhet për campaign-in e Doom Eternal
Loja më e re e Bethesda premton mjaft orë argëtim Doom Eternal tashmë është lançuar në PC, PS4, Xbox One dhe Google Stadia, ndërkohë që do të vijë më vonë gjatë këtij viti edhe në Nintendo Switch. Nëse po kërkoni…
Ky leak zbulon të gjithë campaignin e Marvel’s Avengers
Një listë e tërë spoliers, gjashtë muaj përpara lançimit. Lista e plotë e achievements në Marvel's Avengers është bërë leak përpara datës së lançimit të saj në shtator, duke zbuluar një numër të madh spoilerash nga campaigni i lojës së…
Campaign-i i Marvel’s Avengers do të zgjasë 10-12 orë
30 orë nëse doni të shikoni gjithçka Sipas Crystal Dynamics, një nga pjesët më të bukura rreth Marvel’s Avengers do të jetë campaigni. Kjo aventurë single player, që do të ekplorojë multiplayer-in që po dizenjohet për Marvel’s Avengers do të…
Call of Duty: Modern Warfare merr një trailer për historinë e tij
Captain Price dhe ekipi i tij është në kërkim të disa armëve kimike të vjedhura Kohët e fundit patëm mundësi të provonim se si multiplayer i Call of Duty: Modern Warfare do të funksiononte gjatë beta-s së fundjavës, por tashmë…
Ja se kur do të mund ta shihni campaign-in e Modern Warfare
Detajet e Call of Duty Modern Warfare Road to Launch kanë arritur dhe kjo do të na japë një ide më të mirë se kur mund të presim pamje të Campaign-it të Modern Warfare. Modern Warfare do të kthehet në…