Gears 5 vjen me një trailer të mrekullueshëm campaign-i në Gamescom
Ka shumë gjëra që janë për tu vlerësuar në Gears 5 Gears 5 është një lojë shooter nga The Coalition e Microsoft. Studioja kjo që ka punuar me Gears of War 4 dhe që ka si qëllim ta bëjë vazhdimin…