Star Wars Battlefront 2 dhe Call of Duty: WW2 janë falas në PS Plus për qershorin
Dy nga shooter-at më të mirë të 2017s. Lojërat falas të PS Plus për muajin qershor janë dy shooters kinematikë të fokusuar në dy luftra plotësisht të ndryshme. Shkoni në një galaksi të largët me Star Wars Battlefront 2 ose…