fbpx

Tag: Call of Duty WW2: Vanguard

Call of Duty WW2: Sipas raportimeve të shumta Vanguard vjen këtë vit
Sipas raportimeve të shumta, Call of Duty do të kthehet në rrënjët e saj historike këtë vit. Hyrja e vitit 2021 në serinë e nderuar të lojërave FPS thuhet se do të kthehet në Luftën e Dytë Botërore dhe do…