Tag: call of duty warzone season 4 reloaded

Kur do të vijë Season 4 Reloaded i Call of Duty Vanguard?
Një datë zyrtare nuk është konfirmuar për Sezonin 4 Reloaded, por përditësimet në mes të sezonit për Call of Duty: Vanguard dhe Warzone duhet të mbërrijnë para fundit të korrikut. Ja çfarë dimë deri më tani për update e radhës.…