Tag: call of duty warzone 2

Activision pohon se Warzone 2 vjen në 2022
Activision ka pohuar se do të lançojë Call of Duty: Warzone 2 në një kohë më vonë në vitin 2022. Aktualisht, Activision dhe Infinity Ward nuk kanë zbuluar në thelb asgjë rreth Warzone 2, e cila ka udhëhequr disa fansa…
Disa leakers flasin për hartën e Warzone 2
Zhvilluesit e Call of Duty Infinity Ward njoftuan se do të lançonin një përsëritje të re të Warzone në të ardhmen, dhe tani, leaks-at e hershme po sugjerojnë se një hartë në shkretëtirë është e rradhës pas Caldera. Warzone mori…
Konfirmohen Warzone 2 dhe Modern Warfare 2
Infinity Ward konfirmoi para disa ditësh se një Call of Duty i ri do të vinte këtë vit i cili do të jetë ndryshe nga të tjerët. Dhe së fundmi Call of Duty sapo zbuloi se një lojë e re…