Tag: Call of Duty Modern Warefare 2 Beta

Call Of Duty: Modern Warfare 2 Beta Pre-Load është live për Xbox dhe PC
Beta e Call of Duty: Modern Warfare 2 nuk është ende e disponueshme për lojtarët jashtë sistemeve të PlayStation, por mund të jeni gati për të dytën që është. Ngarkimi paraprak është zyrtarisht i drejtpërdrejtë si për lojtarët e Xbox…