fbpx

Tag: call of duty mobile season 1

Kur nis sezoni i dytë në Call of Duty Mobile dhe çfarë do të sjellë
Call of Duty Mobile solli së fundmi Season 1 në një formë “reset” bashkë me shumë gjëra të reja. Kjo gjë ka bërë që shumë lojtarë të kërkojnë se kur do të mbarojë ky sezon dhe se kur do të…
Kjo është gjithçka që ka sjellë Call of Duty: Mobile Season One
Këto janë patch notes për update-tin e Season 1 të Call of Duty: Mobile të 2021 Call of Duty: Mobile Season 1 i vitit 2021 filloi në 27 Janar në 01:00. Dje, Garena lëshoi patch notes për update-tin e përmbajtjes…