Tag: Call of Duty League Championship

Si të merrni akses beta falas për Modern Warfare 2?
Call of Duty: Modern Warfare 2 do të lançohet në tetor të këtij viti dhe një testimin beta pritet të zhvillohet së shpejti. Ju mund të merrni akses duke e bërë lojën pre-order por tashmë ju keni mundësinë që të…