Tag: call of duty combat pack falas

Zbulohet se çfarë do të sjell PS Plus falas gjatë muajit Maj
Çdo muaj, PlayStation Plus jep lojërat ose gjërat falas për përdoruesit e PlayStation 4 dhe PlayStation 5. Dhe një prej gjërave falas për muajin e ardhshëm është zbuluar. Sipas informacionit që kemi, muajin e ardhshëm abonuesit e PS Plus do…