Tag: Call of Duty: Black Ops 4

Këto janë lojërat falas të PS Plus për Korrik 2021
Formacioni i PlayStation Plus për muajin korrik ka disa hite të mëdha, duke përfshirë Call of Duty: Black Ops 4 dhe A Plague Tale: Innocence. Si gjithmonë, këto lojëra janë "falas" nëse keni një anëtarësim aktiv të PlayStation Plus. Lojërat…
Call of Duty: Modern Warfare është loja më e shitur e serisë CoD
Në vitin e parë kalendarik, Call of Duty: Modern Warfare u bë loja më e shitur e serisë Call of Duty Sipas raportit të fundit të Activision rreth fitimeve në Q3 (korrik, gusht, shtator), rezulton se Call of Duty: Modern…
Të ardhurat e Fortnite bien, ndërkohë që të PUBG qëndrojnë stabël
Ndërkohë Apex Legends ka bazën më besnike të lojtarëve. Fortnite Battle Royale mund të jetë akoma duke shijuar popullaritetin e saj masiv, por të ardhurat e Epic Games janë shumë më të ulëta se vjet. Specifikisht, sipas një raporti nga…
Battle royale i CoD: Black Ops 4 tashmë ka tanke
Krahas tankut, shumë gjëra të tjera do të vijnë në këtë mode. Një update i madh do të vijë së shpejti për Call of Duty: Black Ops 4 që ka lidhje me tematikën apokaliptike të zombive në Blackout dhe shtimin…