Tag: Call of Duty 2021

Çfarë dimë ne deri më tani për Call of Duty 2021
E3 po afron dhe fansat e Call of Duty shpresojnë të dëgjojnë më shumë rreth lojës së fundit të Call of Duty që do të dalë më vonë këtë vit. Mund të jetë hera e parë që lojtarët shohin një…