Tag: caldera

Caldera do të sjellë ndryshime në sezonin 3 të Warzone
Season 3 update i Warzone është atmosfera e një përleshjeje midis Godzilla dhe King Kong për eventin Operation Monarch. Ky event nuk do të fillojë deri më 11 maj, por përditësimi i madh i Warzone do t'i japë Caldera një…
Warzone nuk vendos më shumë harta për një arsye të vetme
Lojtarët e Call of Duty: Warzone kanë kërkuar për më shumë harta. Jo domosdoshmërisht harta të reja, por akses në ato më të vjetrat që u hoqën nga loja në favor të hartave të reja. Ju do të mendonit se…
Harta Pacific e Warzone çmend fansat me këtë trailer
Activision ka publikuar trailerin e lançimit për Call of Duty: Pacific Update të Warzone, duke shfaqur gjithçka që vjen me hartën e re, Caldera. Traileri është një video klasike e Call of Duty, me muzikë me zë të lartë, skena…
Call of Duty: Warzone zbulon hartën Caldera të pacific
Call of Duty: Warzone ka paraqitur hartën Verdansk Battle Royale që nga fillimi i saj, por kjo do të ndryshojë së shpejti. Call of Duty: Warzone po përgatitet për të hequr qafe Verdansk dhe për të hapur rrugën për një…
Zbulohen elemente të tjera për hartën e re të Warzone
Harta e Warzone Vanguard është vendosur të sjellë përmbajtje të reja në lojë. Përpara publikimit të tij, një përmbledhje e Paqësorit dhe point of interest të tij janë zbuluar duke shfaqur 11 pika të ndryshme hot drops. Call of Duty:…