Një bug i çuditshëm në LoL i jep gold lojtarëve kur vdesin
Duke vrarë veten në lojë mund të merrni gold pa problem Qëllimi kryesor i një loje MOBA si League of Legends është të marrësh sa më shumë gold që të blesh items për të fuqizuar kampionin tënd dhe të shkatërrosh…