Travis Scott i bashkohet PlayStation si “partner krijues strategjik”
Cactus Jack dhe PS5 bashkohen së bashku. Travis Scott do i bashkohet familjes së PlayStation si "partner krijues strategjik", njoftoi Sony sot. Sony tha se është "pasioni i përbashkët për gaming dhe kreativitetin" me Travis Scott, që ka sjellë në…