CS:GO ka kapur numrin më të lartë të mesatares së lojtarëve
Loja ka parë një rritje të ndieshme të lojtarëve gjatë muajit të fundit. CS:GO kishte një mesatare prej 417,149 lojtarësh gjatë 30 ditëve të fundit, totali më i lartë deri më tani për lojën sipas statistikave. Numri mesatar i lojtarëve…
Update-i i ri i CS:GO sjell versionin e ri të Cache dhe feston 20 vjetorin e lojës
Edhe 100 për Counter-Strike Update-i i ri i CS:GO ka sjellë versionin e ri të Cache në serverat e Valve, ku tashmë ajo mund të luhet në Casual, Deathmatch dhe Scrimmage mode. Kjo do të thotë që Cache nuk do…
Zbulohet pamja dhe data zyrtare e lançimit të Cache në CS:GO
Shikoni pamjet e para të Cache në CS:GO Një prej hartave më të pëlqyera nga fansat e CS:GO po ndryshohet dhe më në fund kemi një datë zyrtare për lançimin e saj. Pasi u hoq nga Competitive Map Pool në…
Remake-u i Cache në CS:GO do të vijë në lojë në tetor
Cache do të lançohet pas mbylljes së ESL One New York Një prej krijuesëve të hartës origjinale de_cache në CS:GO Shawn “FMPONE” Snelling ka publikuar datën zyrtare të lançimit për versionin remake të Cache. Cache e re do të vijë…
Dizajneri i hartës Cache në CS:GO tregon pamjet e para të saj
Cache do të rikthhet së shpejti. Ripunimi i hartës de_cache të CS:GO do të zbulohet në fund të muajit, por dizajneri i saj, FMPONE ka treguar disa nga ndryshimet që i janë bërë zonës për publikun. FMPONE zbuloi disa pamje…
CS:GO update: Ndryshimet më të fundit të FPS tuaj të preferuar
Ndryshimet kryesore përqëndrohen në Vertigo. Të gjithë e dimë se është relativisht e vështirë të kuptosh se kur CS:GO sjell update-in më të ri. I gjithë çelësi për të performuar më mirë në lojë është të jesh i informuar me…