Tag: BUTCHER

BUTCHER është falas në GOG ndaj nisuni për ta marrë
BUTCHER është shooter 2D dhe një udhëtim nostalgjik në vitet '90. Loja rrotullohet rreth një roboti të programuar për të shkatërruar mbetjet e fundit të njerëzimit. Qëllimi juaj i vetëm është që praktikisht të zhdukni çdo gjë që lëviz. Pra…