Tag: burst quad

Ku të gjeni ‘Exotic weapons’ në Fortnite Chapter 2 Season 7
Exotic weapons janë disa nga armët më të fuqishme që mund të shtoni në Fortnite Chapter 2 Season 7, por nuk janë të lehta për t'u gjetur. Ja se si t’i bëni tuajat. Armët si Dragon's Breath Sniper dhe Burst…