Si të merrni pre-Season 1 bundles të Black Ops Cold War & Warzone
Free bundles kanë arritur në Cold War Me njoftimin se Sezoni 1 i Black Ops Cold War është vonuar, Activision dhe Treyarch gjithashtu konfirmuan se lojtarët do të jenë në gjendje të marrin në duart e tyre dy pako falas…
Një set i ri Cyber Punk do të vijë në Valorant së shpejti
Janë gjetur disa files që hedhin shenja drejt këtij seti Valorant ka qënë mjaft popullore që prej lançimit, me shumë lojtarë që po përpiqen të mësojnë lojën FPS të Riot Games. Si në çdo lojë tjetër, edhe në Valorant ka…