Merrni 740 lojëra për vetëm $ 5
Paketa e re e itch.io është e disponueshme. Më shumë se 560 zhvillues lojërash janë bashkuar për të krijuar 'Bundle for Racial Justice dhe Equality,' e cila ofrohet përmes itch,io. Specifikisht në jepni të paktën $ 5 do të merrni…