Bumblebee është filmi më i mirë Transformers që nga viti 1986
Me largimin e Michael Bay nga karrigia e regjisorit dhe zëvendësimin e tij me Travis Knight dhe një skenariste të re si Christina Hodson, duket se në Transformers ka arritur një erë e re. Ka shumë aksion mes betejës Autobot…
Arrin trailer-i më i fundit i Bumblebee
Trailer-i i fundit i lëshuar për Bumblebee ka arritur. Filmi është spin-off i parë i serisë Transformers dhe fokusohet në aventurat e hershme të Autobot-it tonë të dashur. Në film do të jenë Hailee Steinfeld dhe ylli i  WWE John Cena.…