Tag: bulma

Dragon Ball Super: Super Hero zbulon modele të reja të personazheve
Dragon Ball Super: Super Hero aktualisht po zbulon informacione të reja në lidhje me filmin e ri në ekskluzivitet gjatë këtij viti në New York Comic-Con, me dy modele të reja personazhesh për Dende, Kami, së bashku me një nga…
Zbulohet se Bulma nuk është shfaqur për herë të parë në Dragon Ball
Dragon Ball ka më shumë se 30 vite në treg dhe ka fituar një popullaritet tepër të madh në të gjithë botën. Gjithashtu ajo ka sjellë edhe shumë personazhe ku një ndër ta është edhe Bulma për të cilën është…