Një pikturë në DLC e GTA Online është referencë e Bully 2
Fansat e Bully kanë lluajtur mendsh Komuniteti i GTA Online është sërish duke gumëzhitur mbi referenca të vogla të Bully, duke i bërë të gjithë të mendojnë se Rockstar mund të jetë duke hedhur shenjat drejt vazhdimit të lojës. Update-i…
Rockstar do të prezantojë një lojë të re; do të lançohet në 2020
Analistët bëjnë parashikimet e tyre mbi planet e studios prestigjoze. Analistët parashikojnë se çfarë do të ndodhë në 2019. Midis zërave dhe ideve se battle-royale modes të Overwatch dhe Black Ops 4 do të bëhen falas dhe se Nintendo do…