Rockstar Games mund të zbulojë GTA 6 ose Bully 2 së shpejti
A është e mundur që Rockstar Games të zbulojë Grand Theft Auto VI ose Bully 2 së shpejti? Disa fansa shpresojnë se kjo e dhënë mund ta sugjerojë këtë. Në twitter, YouTuber-i i lojës Bully, TheNathanNS, vërejti se Rockstar Games…
Raportohet se Bully 2 është anulluar nga Rockstar Games
Mbase loja vërtet nuk do të vijë kurrë Ka kohë që flitet se një pasardhëse e lojës së 2006 nga Rockstar Games Bully (ose Canis Canem Edit në Europë), po vjen së shpejti, pasi është një lojë mjaft e dashur…
Një burim pranë Rockstar zbulon detaje të reja për GTA 6 dhe Bully 2
Burimi vjen nga Rockstar India Një përdorues në Reddit që thotë se ka informacione të brendshme nga një punonjës i Rockstar India ka postuar detaje të shumta si për Grand Theft Auto 6 dhe për Bully 2, dy lojëra që…